У Греції обвалився міст, є загиблі (відео)

У неділю, 23 липня, у Греції обвалився міст на в'їзді до міста Патри через що загинули щонайменше дві людини. Про це повідомляє Metro, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, під мостом у момент обвалу перебувала група ромів, яка рятувалась від спеки. Грецьке медіа повідомляє, що під обваленими бетонними плитами може перебувати велика кількість людей.

«Ми можемо підтвердити, що міст обвалився. Ми працюємо на місці події. Є люди, які опинилися в пастці, але ми не знаємо точної кількості», — зазначили в пожежній команді.

Видання Metro заявило, що рятувальні операції продовжуються, а десятки пожежників працюють над розбиранням завалів. Крім того, відомо, що з Афін на допомогу направили пожежників і поліцейських.

ЗМІ повідомляють, що будівництво мосту, який розташований на в'їзді до Окружної дороги, тривало протягом двох років. Наразі причин обвалення споруди не було встановлено.

У російському Барнаулі спалахнула масштабна пожежа на фабриці (фото, відео)

неділя, 29 вересень 2024, 20:15

В Алтайському краї пожежники ліквідують спалах в адміністративній будівлі «Барнаульського меблевого комбінату». Про це повідомляє пресслужба МНС Росії, передають Патріоти України. «Площа пожежі в Барнаулі збільшилася до 6 000 квадратних метрів. Підрозд...

Відомого італійського футболіста знайшли мертвим у готелі з раною голови

неділя, 29 вересень 2024, 20:00

Колишній футболіст італійського клубу Кальярі Андреа Капоне пішов із життя у 43 роки. Сьогодні вранці його знайшли мертвим у готелі в Кальярі, передають Патріоти України. Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, у Капоне виявили глибоку рану голови. Ймов...