У Карпатах страшний шторм. Температура впала до -18°

Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

"Станом на 08:25 27 листопада на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, туман, сніг (видимість до 10м), вітер північно-східний, 16 м/с, температура повітря -18°С", - повідомили рятувальники.

Вони також опублікували фото з вершини. На ньому через потужні опади ледь видно риси обсерваторії.

Вчора, 26 листопада, низкою областей прокотилася страшна негода. Шторм Беттіна найсильніше вирував у Криму та на Одещині.

Місцями снігу випало настільки багато, що рятувальникам довелося залучати БТРи, аби діставати автівки, що застрягли у снігових заметах.

Через негоду в Одесі та Києві школи перейшли на дистанційне навчання.

На трасах сталося багато ДТП. Наприклад, неподалік села Орлівка Одеської області пасажирський автобус з'їхав у кювет. Також застряг на узбіччі біля села Новосільське автобус сполученням Бухарест-Одеса з 42 пасажирами, серед яких 5 дітей.

Також в Одесі через вітер впала 100-метрова труба котельні. Через негоду та проблеми з електропостачанням в різних районах міста виникли перебої із водою.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...