У Харкові 16-річний хлопець бив руками і ногами дівчат заради... самоствердження (фото, відео 16+)

У Харкові 16-річний Олександр Тараник жорстоко побив дівчину. Спочатку гамселив руками, коли вона впала – ногами. Про це у Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко й оприлюднив відповідне відео, передають Патріоти України.

"16-річна мразь в Харкові вирішила самостверджуватися через жорстоке побиття дівчаток", - написав Геращенко. На кадрах видно, як хлопець спочатку б'є однолітку кулаками по обличчю. Потім вона падає і сідає на асфальт, а також закриває обличчя руками. Утім, нападник не припиняє застосовувати фізичну силу: б'є її руками в голову та груди. Потім - ногами. На відео потрапили ще кілька дівчат і хлопців, які були поруч. Утім, вони не заважали хлопцеві, а спостерігали за жорстоким побиттям.

"Спочатку його зловили однолітки і змусили, стоячи на колінах, вибачатися перед побитими ними дівчатами. А тепер ще доведеться відповісти і перед законом. І отримати судимість. Чим думали його батьки, звідки вся ця звіряча жорстокість, чому ніхто з підлітків, хто був поруч, навіть не спробував зупинити нелюда - у всьому цьому будуть розбиратися слідчі поліції, прокурор і суд", - додав Геращенко.

Досудове розслідування триває.

Увага, на відео присутні кадри жорстокості!

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...