У Харкові водій помер за кермом: Некероване авто врізалося у світлофор, момент потрапив на відео

У Харкові 28 квітня літній водій раптово помер за кермом свого автомобіля ВАЗ-2107 ("Жигулі"). Авто ж продовжило рухатися і врізалося в світлофор. Цей момент потрапив на відеореєстратор іншого учасника дорожнього руху, передають Патріоти України.

Зазначається, що нещасний випадок трапився на проспекті Перемоги, повідомлення в поліцію про нього надійшло о 18:45. Інших постраждалих у ДТП немає.

Померлому водію було 64 роки. За словами родичів, чоловік похилого віку зранку скаржився на погане самопочуття через серця.

Пізніше очевидці опублікували в мережі відео "останніх секунд життя" харків'янина. На кадрах видно, як автомобіль здійснює маневр – поворот наліво. Після цього починає рухатися дивною траєкторією – повертає ліворуч, виїжджає на перехід через трамвайні рейки і врізається в світлофор.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному журналі обліку Харківського районного управління поліції №3.


9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...