У Києві біля громадського туалета знайшли труп касира (фото, відео)

У чоловіка була розсічена брова, розбита губа, прикушений язик і вивернута нога.

Чоловіка знайшли мертвим біля вбиральні. Фото: kiev.informator.ua.

У Києві поруч з рестораном "Верховина" по проспекту Перемоги, 135 виявили тіло чоловіка. Труп лежав у приміщенні громадського туалету в калюжі крові. Загиблий займався збором грошей за послугу використання вбиральні, передають Патріоти України.

Тіло виявили роботодавці чоловіка вранці 25 липня. Загиблий був бездомним і жив на лавочці поруч з туалетом. Він збирав гроші за використання громадської вбиральні, віддавав їх роботодавцю і отримував за це "зарплату", природно, неофіційно.

Його знали люди, які працювали по сусідству і розповіли, що чоловік був спокійним і неконфліктним, поводився приязно, іноді випивав з товаришами, але не бешкетував. Також вони поділилися, що бездомний раніше знаходився у в'язниці близько 20 років, коли вийшов, опинився без житла і сім'ї, так як всі рідні загинули в автокатастрофі.

Останній раз його бачили живим близько 00:00 25 липня. Загиблий був напідпитку і відпочивав з друзями, одна з яких була раніше судима, особистості інших поки не встановлені. Їх причетність до пригоди розглядається. Видимих слідів насильницької смерті при огляді не виявили. У чоловіка була розсічена брова, розбита губа, прикушений язик і вивернута нога. Попередньо, він помер від втрати крові. Незначні бризки крові залишилися на стінах туалету. На місці працювали криміналісти, кінологи з собаками, слідчо-оперативна група, патрульні і медики. Деталі події встановлюються.

За попередніми висновками експерта, травми на тілі потерпілого характерні для падіння. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією - нещасний випадок. Досудове розслідування триває. Тіло загиблого направили в морг, де після розтину встановлять точну причину смерті.

Джерело: Інформатор

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...