У Києві через квартиру сталася стрілянина: Є поранені, стрільця затримали (фото)

У Голосіївському районі Києва в середу, 7 липня, внаслідок стрілянини було поранено співробітника правоохоронних органів. У столиці було введено спецоперацію, після якої стрільця затримали. Постраждав співробітник патрульної поліції. Наряд приїхав на виклик, а по них відкрили вогонь. Інцидент стався на Голосіївському проспекті, 58 А. На місце події виїхало керівництво поліції, повідомляють Патріоти України.

Будівля оточена.
Пізніше начальник поліції Андрій Крищенко уточнив, що за попередньою інформацією, співробітники патрульної поліції приїхали на виклик через конфлікт в квартирі на проспекті Голосіївському. Власник приміщення вистрілив з мисливської рушниці в напрямку поліцейських.

Поліція на місці події.Внаслідок події правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інша особа – поранення в обличчя. Після цього зловмисник закрився в квартирі.

Попередньо, поранення отримав один поліцейський.
"Зараз в столиці введена спеціальна поліцейська операція із затримання зловмисника. Постраждалим надають необхідну медичну допомогу. Вживаються всі заходи, спрямовані на затримання правопорушника. Задіяні спецназівці", – підкреслив Крищенко.

На місці події перебуває керівництво поліції.Як повідомив Telegram-канал PavlovskyNews, родич стрільця на гучному зв'язку дав журналістам можливість поставитии чоловікові питання. Той повідомив, що забарикадувався і зараз фізично не може відкрити двері в парадне.

Пізніше з вікна квартири, де перебував зловмисник пішов дим. Як повідомили в пресслужбі МВС України під час переговорів зловмисник скоїв підпал квартири, де він закрився. Рятувальники провели заходи по ліквідації пожежі.

Співробітники поліції біля квартири.

Пізніше стрілка затримали співробітники правоохоронних органів. Під час брифінгу начальник поліції Києва Андрій Крищенко підтвердив інформацію про затримання чоловіка та повідомив, що в квартирі також знаходилась жінка.

"Не можу поки сказати її статус – дружина або знайома, але, попередньо вона не була заручницею. Вони були разом", - уточнив Крищенко.

Він додав, що затримали зловмисника після того, як він розлив бензин та погрожував підпалити його. Конфлікт стався між старим та новим власником квартири


Джерело: Обозреватель

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...