У Києві вулична злодійка жорстоко побила дівчину - такого фіналу вона не очікувала (фото)

У Києві зухвала вулична злодійка намагалась обікрасти дівчину, але та помітила і запобігла злочину, тоді зловмисниця жорстоко побила її. Про це повідомляє користувач мережі Savintsev, передають Патріоти України.

"Ця красуня ромської зовнішності вирішила пограбувати дівчину у підземному переході на шулявці. Обрала, звісно ж, дівчину невеликої комплекції, яка була в цей час наодинці. На щастя, дівчина вчасно відчула, що з її рюкзака витягують гаманець, обернулась і встигла вихопити його назад з рук молодшої помічниці, яку ви також бачите на цьому фото. Коли дівчина вихоплювала гаманець назад, ця ромська красуня з розмаху вдарила потерпілу по обличчю (так, що в неї злетіли окуляри), а потім ще завдала удару ногою в тулуб", - написав він.

Чоловік проходив повз саме в момент завдавання ударів, він намагався затримати зловмисницю, проте вона була не сама і їй вдалось зникнути у невідомому напрямку.

"Але дочекавшись поліції, ми з потерпілою поїхали в рейд районом і таки знайшли її вже у сусідньому переході біля Політеха. Вона випромінювала почуття впевненості і безкарності, принаймні тоді. Красуня не знала, що свідки залишили потерпілій свої номери телефонів, красуня не думала, що мінімум двоє з цих свідків готові витратити свій час і зусилля на те, щоб приїхати до відділку, надати свідчення і пройти процедуру упізнання. Красуня не подумала, що на самому гаманці залишились її відбитки пальців. Якими ж були мої відчуття, коли вдруге за день я побачив цю красуню, але вже у наручниках: її якраз заводили до відділку. Тепер в ній не відчувалось впевненості та й почуття безкарності в очах вже не було", - розповів чоловік.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...