У Києві викрили "шлюбного" шахрая: Чоловіки платили йому 700 доларів за... "побачення" із жінкою

У Києві правоохоронці викрили "шлюбного" шахрая. Він створив сайт із організації фейкових знайомств і побачень, де під виглядом жінок пропонував чоловіками познайомитися із ними за 699 доларів США. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції, передають Патріоти України.

Організатору злочинної схеми загрожує до восьми років позбавлення волі. За словами правоохоронців, вони задокументували шахрайську схему з організації знайомств та побачень. Організатором "бізнесу" виявився киянин, 1988 року народження.

"Під виглядом знайомств та укладення шлюбу він створив сайт, на якому розмістив фейкові анкети жінок для охочих влаштувати особисте життя. Для того, щоб стати членом клубу "елітних знайомств" та мати можливість переглядати анкети жінок, "клієнти" повинні були сплатити 99 доларів США, а щоб зустрітися із майбутньою нареченою – 600 доларів США", – розповіли в пресслужбі.

Коли довірливі чоловіки надсилали гроші, аферист надсилав їм у відповідь неіснуючі номери дівчат, а потім блокував у соціальних мережах. За місцем його проживання слідчі провели обшук, в ході якого вилучили ноутбук із доказами його злочинної діяльності.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...

20-річний хлопець оформив опіку над молодшими сестрами, які залишились самі за кордоном після смерті матері

неділя, 19 травень 2024, 19:18

20-річний чернігівець Нікіта Полянецький оформив опіку над своїми молодшими сестрами, які опинилися самі ща кордоном після смерті матері. Історію родини розповідає "Суспільне Чернігів", передають Патріоти України. 20-річний Нікіта, 16-річна Даша та 11-...