У київському кафе пролунав вибух, смертельний "сюрприз" ховався у спортивній сумці, залишеній під столом

У Деснянському районі Києва стався вибух у приміщенні кафе Burger Sushi Point, що розташоване на території "Даринку" біля станції метро "Лісова".

Поліція повідомляє, що в кафе на вулиці Біломорській у Києві стався вибух, передають Патріоти України.

На місці події правоохоронці попередньо встановили, що вибух стався під столом, де знаходилась сумка. Внаслідок події ніхто не постраждав. На час перевірки та роботи спеціалістів вибухотехнічної служби поліцейські евакуювали персонал кафе та відвідувачів закладів, прилеглих до місця події.

Пізніше правоохоронці оновини інформацію - попередньо вважається, що у сумці вибухнула салютна установка. Справу відкрили за статтею хуліганства.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...