У Луцьку авто вилетіло на тротуар та збило єпископа, священнослужитель помер у лікарні (фото)

У неділю, 14 листопада, у центрі Луцька нетверезий водій, який керує автомобілем Mazda, виїхав на тротуар та збив 60-річного пішохода. Постраждалим виявився єпископ Олег Ведмеденко, який заснував та керував біблійною школою Української апостольської православної церкви. Про це повідомили у виданні "Волинські новини". Священик отримав серйозні травми, був госпіталізований і, попри зусилля лікарів, помер у понеділок, передають Патріоти України.

Зі своїх джерел журналістам місцевого ЗМІ стало відомо, що водій, який став винуватцем смертельної аварії, виявився 22-річним жителем села Жидичин. У його крові було виявлено 1,27 проміле спирту (сильне сп'яніння).

У пресслужбі Нацполіції зазначили, що за фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження, передбачене ст.186 КК України. Винуватцю аварії загрожує до 10 років позбавлення волі.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...