У Львові маршрутник цинічно образив і мало не вигнав з салону матір загиблого на Донбасі воїна

У Львові водій спробував вигнати із маршрутки матір загиблого воїна АТО, оскільки вона хотіла скористатися правом на пільговий проїзд. Інцидент трапився вранці 20 серпня на міському маршруті 217А. Про нього ображена діями земляка львів’янка Марія Найда написала у Facebook, де її підтримали десятки користувачів, передають Патріоти України.

За її словами, зайшовши до маршрутки, вона показала посвідчення пільгового проїзду, на що водій сказав вийти і чекати наступну маршрутку, бо в нього нібито є тільки сидячі місця. Хоча до салону, стверджує жінка, перед нею зайшло ще троє пасажирів і їх ніхто не виганяв.

"Я пояснила, що в мене загинув син, щоб "Ви їздили і заробляли гроші". Та прозвучала відповідь: "Мені все одно, хто у Вас загинув". Я їду в церкву, тільки до верху. Всі пасажири мовчали, ніби в рот набрали води", – розповіла львів’янка.

Вона додала, що лише одна жінка поступилася їй місцем, бо не захотіла слухати "докази" водія про начебто неможливість возити таких, як матір загиблого воїна АТО, пасажирів безкоштовно.

"Одне цікавить, чи довго ще у Львові на маршрутах будуть працювати такі водії? І чому наші перевізники не проводять з ними виховну роботу? Герой дня!" – підсумувала Найда.

У коментарях українці підтримали її й теж висловили обурення вчинком водія львівської маршрутки. "Це не водій, а бидло. Він ще своє знайде найближчим часом. Тримайся, Маріє!", "Ці водії роботи, автомати, без єдиного грама почуттів. Вірю, що сяде в його маршрутку той, хто покаже, де його місце", "Прикро. В тих водіїв лише гроші!", "Поки біда не зачепить їх самих, продовжуватимуть ставитися по-свинськи, сама не раз на таких наштовхувалася", "Жаль. І без слів", "От чому у більшості випадків, коли таке відбувається, всі пасажири мочать як сліпо-глухі", "І це Львів?!", "Такій людині все вернеться сторицею! Бог йому суддя!" – пишуть користувачі.


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...