У Львові помер народний артист України

У Львові помер народний артист України та актор Національного театру імені Марії Заньковецької Олександр Кузьменко. Йому було 75 років. Трагічну звістку повідомили на фейсбук-сторінці Національного театру імені Марії Заньковецької, в якому артист працював з 1994 року, передають Патріоти України.

Про час і місце похорону зазначать згодом.

Помер народний артист України Олександр Кузьменко

"З глибоким сумом повідомляємо, що на 76 році життя помер народний артист України Олександр Кузьменко. Кожне його слово на сцені було сильне та тверде, і додавало його виконавській майстерності шарму", – зазначив колектив театру.

Що відомо про Олександра Кузьменка

  • Олександр Кузьменко народився в Нікополі. З 1973 по 1994 рік він працював актором у Львівському театрі юного глядача імені Максима Горького, який зараз відомий як Перший український театр для дітей та юнацтва.
  • Починаючи з березня 1994 року, Олександр Кузьменко став актором театру імені Марії Заньковецької.
  • У своїй кар'єрі він виконав різні ролі, такі як індіанський вождь Бромден у виставі "Політ над гніздом зозулі", цар Микола I у "Державній зраді" Р. Лапіки, Онучкін у "Одруженні", та Шумицький у "Коханому нелюбі".

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...