У Львові суд оштрафував хлопця на 51 грн за секс на зупинці - дівчині винесли усне зауваження

Франківський районний суд Львова ухвалив рішення про накладення штрафу на молодика, якого було затримано у справі про хуліганство, пов'язане з інцидентом сексуального характеру на зупинці громадського транспорту. Розмір накладеного штрафу становив 51 гривню. Про це йдеться у рішенні суду. Дівчині лише винесли усне зауваження, передають Патріоти України.

Крім накладення штрафу, судовим рішенням також передбачено стягнення з молодика судового збору в розмірі 536 гривень 80 копійок, який буде передано в дохід держави.

Суддя виніс ухвалу про визнання хлопця винним за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення – щодо хуліганства. У рішенні суду зазначається, що обвинувачений не з'явився на суд укотре, незважаючи на належне повідомлення про дату, час та місце судового засідання. Проте суддя ухвалив рішення завершити розгляд справи за відсутності правопорушника.

Суд визнав наведені докази, такі як протокол про адміністративне правопорушення та відеозаписи з нагрудних поліцейських камер, достатніми для розгляду справи. Під час розгляду суддя врахував характер правопорушення, вік правопорушника та ступінь його провини. Суддя дійшов висновку, що провину хлопця повністю доведено.

"25 лютого о 22:18 у Львові на вул. Кульпарківська, 123 на зупинці громадського транспорту громадянин вчинив дії розпусного характеру, а саме, будучи оголеним нижче пояса, вступив у контакт (статеві зносини) з громадянкою, чим порушив громадський порядок, що стало проявом безсоромності й грубої непристойності", йдеться у рішенні суду. Суд вирішив обрати адміністративне стягнення за хуліганство як мінімальний штраф.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...