У Львові затримали патрульного, який влаштував вдома лабораторію для виготовлення амфетаміну (фото)

Поліцейського затримали під час збуту 300 грамів амфетаміну на загальну суму 54 тис. грн.

У Львові затримали співробітника Управління патрульної поліції, який виготовляв та продавав амфетамін, його викрили під час збуту психотропної речовини. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України.

Поліцейського затримали під час збуту 300 грамів амфетаміну на загальну суму 54 тис. грн. За даними слідчих ДБР, правоохоронець влаштував лабораторію для виготовлення наркотичних речовин у квартирі, де й виготовляв амфетамін.

У разі доведення вини правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 12 років з конфіскацією майна. Нині вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання щодо нього запобіжного заходу і звільнення із займаної посади.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...