У Москві померла культова актриса телесеріалів

Свою першу роль Олександра Назарова зіграла в 6 років в складі трупи Центрального дитячого театру.

Олександра Назарова. Фото: соцмережі.

У Москві померла народна артистка Росії Олександра Назарова. Їй було 80 років. Про це повідомили в Московському драматичному театрі імені Єрмолової, передають Патріоти України.

«Это невосполнимая утрата не только для нашего театра, но и для всего российского искусства. Нет слов. Образовалась пустота, которую не заполнить. Погасла звезда. Поистине народная», — йдеться в в Telegram-каналі театра.

Олександра Назарова народилася 17 липня 1940 року в Ленінграді. Свою першу роль зіграла в 6 років в складі трупи Центрального дитячого театру. За своє життя Назарова знялася в 80 фільмах і серіалах. Серед них - «А якщо це любов» (1961 рік), «Софія Перовська» (1967 рік), «Кордон. Тайговий роман »(2000 рік),« Бригада »(2002 рік) та інші.

У 2001 році отримала звання Народної артистки Росії, а справжню народну любов здобула після виконання ролі баби Наді в серіалі «Моя прекрасна няня».

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...