У нас кадровий голод: Зеленський цікаво пояснив скандальні призначення колишніх колег і товаришів у владу

Президент України Володимир Зеленський на прес-конференції за підсумками першого року на чолі держави заявив, що він не призначить на керівні пости "жодного кума або військового друга". Так він відповів на запитання журналіста з приводу великої кількості колег і друзів президента у владі. передають Патріоти України.

"Жодного кума або військового друга я не призначу. Що стосується Венедиктової, я навіть не зрозумів питання. Я обіцяв, що до влади прийдуть інші люди. Ви питаєте мене, чому новий генпрокурор не працював в прокуратурі. Я Венедіктову не знав, вона освічена людина, має освіту, практик, була депутатом від партії "Слуга народу". Ми запропонували людей, які були чистими ...", - заявив Зеленський.

Він також торкнувся призначення на посаду глави ОП Андрія Єрмака, з яким його пов'язує 10-річна дружба. "Пан Єрмак з точки зору досвіду не має досвіду як кінопродюсер. Він завжди був досвідченим юристом, має освіту, яке потрібно чолі Офісу. Він не є моїм кумом, а довіреною особою", - сказав президент.

Він також поскаржився на кадровий голод. "У нас кадровий голод. Я не можу зараз знайти міністра культури. Нам дуже складно знайти міністра освіти, енергетики. Яку людину б не знайшли, ЗМІ пишуть це людина Ахметов, Коломойського чи Пінчука. Дайте нам таких людей ...", - каже Зеленський.

Відзначимо, за даними Комітету виборців України, за рік на посаді глави держави Володимира Зеленського державні посади отримали понад 30 осіб, які раніше працювали в Студії Квартал 95 або пов'язаних з нею організаціях.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...