У пеклі "аншлаг": Бойовики потужно атакували ЗСУ на Донбасі, але поплатилися

У понеділок, 2 березня, бойовики на Донбасі 13 раз порушили режим припинення вогню, атакувавши Збройні сили України (ЗСУ) з різних видів озброєння, але поплатилися за це і зазнали серйозних втрат. Про це йдеться в заяві штабу Операції Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

"Противник обстрілював наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що бойовики вели вогонь по населеному пункту Красногорівка з міномета калібру 120 мм. Одна з мін розірвалася біля будинку і вибила шибки, осколки поранили місцеву жительку.

У результаті ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення, троє - бойове ураження. "За підтвердженими даними, втрати російських окупаційних військ протягом останніх двох днів склали: незворотними - 4 людини, пораненими і травмованими - 2 людини, знищено озброєння і військової техніки - 2 одиниці", - підкреслили в штабі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...