У Рівному водій Ford Mustang влаштував дрифт перед світлинами полеглих захисників України - порушника вже знайшли

У Рівному водій автомобіля Ford Mustang влаштував дрифт перед світлинами загиблих захисників України. У поліції оперативно відреагували на таку зухвалість порушника, передають Патріоти України.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook. Як повідомляється, 21-річний водій "дрифтував" у центрі міста, на вулиці Соборній.

Так, водія, який проявив цинізм та неповагу до загиблих воїнів, а також порушив правила дорожнього руху, знайшли та притягнули до відповідальності.

"Одна Україна — два світи. Один на полі бою виборює свободу ціною життя, а інший — зухвалий, цинічний, дрифтує перед портретами загиблих Героїв.

У Рівному ми вчора знайшли і притягнули до відповідальності цього … 21-річного водія Ford Mustang, який "дрифтував" на вулиці Соборній перед світлинами наших полеглих захисників.

Схиліть голови та вшануйте пам'ять про полеглих, коли проходите повз і не забувайте, якою ціною дається свобода — ціною життя наших людей", – наголосив Білошицький.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...