У Росії сталася катастрофа з вертольотом (відео 16+)

Причиною авіакатастрофи міг стати вихровий потік.

На північному півострові Ямал (Російська Федерація) зазнав аварії вертоліт Мі-26 "Абакан-Авіа", який прямував на газове родовище в Красноярському краї. Момент жорсткої посадки потрапив на відео очевидців, які опублікували його в соцмережах, передають Патріоти України.

За попередніми даними, причиною авіакатастрофи міг стати вихровий потік. На Ямалі зараз сильний вітер і сніг. На борту вертольота, що летів на газове родовище в Красноярському краї, знаходилося 8 людей, з них 5 - пасажири. Під час жорсткої посадки постраждали 2 людини. Бортінженери Нурали Мальцургенов і Володимир Іванов госпіталізовані з переломами ребер.

Спочатку повідомлялося взагалі тільки про одного постраждалого – 56-річного члена екіпажу, у нього зламано хребет і кілька ребер. Пізніше стало відомо, що постраждали шість осіб. Про їх стан нічого невідомо.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...