У США нова хвиля протестів Black Lives Matter: Поранення отримав 21 поліцейський, десятки мітингувальників затримали

25 липня в Сіетлі пройшла наймасовіша акція протесту за кілька тижнів за права темношкірих людей.

В американському Сіетлі (штат Вашингтон) спалахнула нова хвиля протестів, під час яких постраждав 21 поліцейський. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

25 липня в Сіетлі пройшла наймасовіша акція протесту за кілька тижнів за права темношкірих людей Black Lives Matter. Цього разу громадськість сколихнули жорстокі зіткнення між мітингуючими і федеральними агентами в Портленді, штат Орегон.

Мітингувальники в Сіетлі підпалили будівлю суду і будівельний майданчик, на якому будували окружну в’язницю для неповнолітніх. Щоб розігнати тисячі протестувальників, правоохоронці застосували нелетальну зброю. У відповідь на дії поліцейських активісти почали кидати в них цеглу, каміння і вибухові речовини.

У поліції повідомили, що більшість офіцерів змогли повернутися на службу, один правоохоронець лікується в лікарні з травмою коліна. В ході протестів у Сіетлі було затримано 45 осіб.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...