У США помер відомий голлівудський актор

Пітер Фонда зіграв більш ніж у ста фільмах, виступив у ролі режисера трьох картин і написав сценарії для двох фільмів.

Пітер Фонда. Фото: скріншот з відео.

Голлівудський актор Пітер Фонда помер на 80-му році життя 16 серпня, у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Причиною смерті стала дихальна недостатність, викликана раком легенів. Про це повідомляє журнал The Hollywood Reporter. Сім'я актора підтвердила цю інформацію, передають Патріоти України.

"Хоча ми сумуємо про загибель цієї милої та доброї людини, ми також хочемо, щоб усі пам'ятали його незламний дух та любов до життя. На честь Пітера, будь ласка, підніміть келих за свободу", – повідомили його родичі журналістам.

Пітер Фонда – представник відомої у Голлівуді сім'ї. Він – син актора Генрі Фонда, молодший брат актриси Джейн Фонда і батько акторки Бріджит Фонда.

Актор зіграв більш ніж у ста фільмах, виступив у ролі режисера трьох картин і написав сценарії для двох фільмів. За роботу над "Безтурботним наїзником", який було випущено у прокат в 1969, він був номінований на премію "Оскар". У стрічці знімалися Джек Ніколсон, Філ Спектор, Карен Блек, режисер Денніс Хоппер і сам Фонда. Також він відомий за роллю Френка у фільмі "Пристрасть Айн Ренд", за яку він отримав "Золотий глобус" у 2000 році.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...