У стрип-барі Харкова: Сербський снайпер із "ДНР" розповів, як його врятував український футболіст (відео)

Футболіст Євген Бредун згодом виїхав до анексованого Росією Севастополя та грав у тамтешньому клубі.

Євген Бредун. Фото: скріншот з відео.

Екс-футболіст запорізького "Металурга" Євген Бредун ховав відомого сербського терориста з сайта "Миротворець" Деяна Беріча у Харкові 2014 року. Про це обидва фігуранти розповіли у відеороликах, які терорист Беріч ("Декі") виклав у соцмережі 24 липня, передають Патріоти України.

Терорист Беріч розповів про "героя", який ховав його "від ЗСУ", зокрема, в якомусь харківському стрипбарі, який "в ранці працював як кав’ярня". А потім і представив цього "героя". Ним виявився колишній український футболіст, зокрема, гравець запорізького "Металурга" (2005 - 2006 роки) та луганської "Зорі" (2008 рік) Євген Бредун, що згодом виїхав до анексованого Росією Севастополя та грав у тамтешньому клубі.


Сербський найманець Беріч – снайпер, учасник сербського четницького руху, із початку російсько-української війни бере у ній участь на боці російсько-терористичних угрупувань. Спочатку у Криму, потім, тривалий час, на Донбасі. Нині Росія намагається вдавати з нього журналіста – "свідка обстрілів українськими військовими мирних міст на Донбасі". У цій якості одкровення терориста "Декі" представники РФ цитували на Форумі ОБСЄ 19 червня.


Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...