"У ситуацію втрутилися місцеві": На Львівщині лісоруби побили й тягли за вантажівкою активіста, який намагався зупинити незаконну вирубку (фото, відео)

У селі Лавочне Сколівського району Львівської області до вантажівки прив'язали й тягли місцевого активіста Василя Василитина. Він намагався зупинити незаконну вирубку лісу. Про це повідомив народний депутат Антон Поляков у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Під час чергової такої вирубки лісоруби вирішили не церемонитися з місцевим журналістом, який спробував зафіксувати їх дії на камеру телефону. Побили активіста, прив'язали тросом до бампера вантажівки і продовжили "виховну роботу", вирішивши проїхатися з прив'язаною людиною", – йдеться в повідомленні.

У ситуацію втрутилися місцеві жителі, вони врятували активіста й викликали поліцію.

Для водіїв в Україні запровадять правила страхування, як у ЄС: Що передбачає

вівторок, 21 травень 2024, 17:30

В Україні змінять правила обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (автострахування, автоцивілка). Зокрема, страхові суми поступово зростуть до європейського рівня (1 млн грн на одного потерпі...

Мін’юст назвав кількість засуджених, які вже подали заяви на службу в армії

вівторок, 21 травень 2024, 17:26

Вже понад 3 тисячі засуджених подали заяви на умовно–дострокове звільнення від відбування покарання для безпосередньої участі в обороні України. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра юстиції Олена Висоцька. Ззступниц...