"У телепортацію не віриться": Терорист Гіркін висміяв "казки" Кадирова про штурм "Азовсталі" в Маріуполі

Колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) викрив голову Чечні Рамзана Кадирова у брехні про перебування чеченців у Маріуполі. Він висміяв його слова про те, що ті "беруть штурмом" місцевий завод "Азовсталь", передають Патріоти України.

Терорист заявив, що російські сили не справляються зі "спецоперацією", але кадировців в оточеному ними місті на Донеччині бути не може. Таке "обурення" відставний офіцер ЗС РФ та експолковник ФСБ залишив у своєму Telegram-каналі.

"За повідомленнями тих, хто реально бореться в Маріуполі (просто зараз) можна стверджувати, що завод, який "штурмують" чеченські спецпризначенці, розташований де завгодно, тільки не в Маріуполі", – висловив переконання Гіркін.

Він обурився тим, що російські солдати, нібито через "цілу низку об'єктивних і суб'єктивних обставин", досі не зуміли пробитися до меж заводу "Азовсталь". Все через житлову забудову, яку добре боронять українські військові.

"А у можливість телепортації чеченських бійців у тил до "укрів", м'яко кажучи, не дуже віриться", – додав терорист.

На невідповідність заяв бойовиків, які всіляко намагаються сприяти РФ у війні проти України, вказав російський й український журналіст-міжнародник Іван Яковина.

"Гіркін пише, що Рамзан бреше, коли заявляє про початок штурму "Азовсталі" в Маріуполі. До нього ще дуже довго пробиватися через житлову забудову, до того ж бої ведуть не кадировці, а "ДНР"івівці. Загалом скандал там у них", – прокоментував він у Facebook.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...