У це важко повірити! Археологи розкопали біблійне місто, в якому Ісус ходив по воді і зцілив сліпого (фото)

Археологи, які вели розкопки на Голанських висотах біля річки Йордан, заявили, що знайшли "справжнє місце" біблійного міста Віфсаїда, де Ісус нагодував 5 тис. осіб, ходив по воді і зцілив сліпого. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

За словами професора Рамі Арава з Університету Небраски, біблійне місто, де Ісус зробив деякі зі своїх найвідоміших чудес, дійсно існувало, воно лежить у руїнах всього за милю від Галілейського моря. Археологи працювали 32 роки, щоб знайти його.

Дослідники виявили серед руїн поселення стародавні рибальські снасті. Відзначається, що місце розкопок в Ель-Араджі було затоплено цього літа, що зупинило роботи, але їх планують продовжити.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...