У це важко повірити! Український спортсмен встановив неймовірний рекорд у 30-градусну спеку

Українець Андрій Ткачук встановив неймовірний рекорд. Він біг без зупинки 48 годин в 30-градусну спеку. Змагання проходили у Вінниці. Бігуну вдалося пробігти 435 км 446 метрів і встановити національний рекорд Про це досягнення повідомили на сторінці Ногибоги в Facebook, передають Патріоти України.

До цього рекорд належав Яносу Куросу. У 1996 році він пробіг 473 кілометри. Минулий рекорд України в 48-годинному бігу також належить Андрію - він пробіг 370 км. А всього тиждень тому він виграв Національний чемпіонат з гірського бігу і трейлу в Славському на дистанції 80 км (8:48:23).

У коментарях підписники захопилися силою і волею бігуна.

  • Нереальна ментальна стійкість! Респект і уважуха.
  • Не вкладається в голові! Понад людські можливості! Хай і далі нас вражає!
  • Моя повага. У це важко повірити!
  • І це при такій жарі!. Знаю, що багато людей зійшли з дистанції. Думаю, при меншій температурі, результат, був би ще крутіший.
  • Дуже круто!!! Радий, що вдалося трохи поспілкуватися з ним, коли вони в рамках проекту "Сталевий гарт" пробігали через Кременчук.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...