У центрі Москви спалахнув готель "Інтерконтиненталь" (фото, відео)

У Москві 13 травня спалахнула чергова потужна пожежа. Вогонь охопив будову біля столичного готелю "Інтерконтиненталь". Вулицю Тверську, де розташований готель, затягло чорним димом. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Вдень 13 травня російські пропагандисти повідомили про пожежу у московському готелі "Інтерконтиненталь". "Пожежа в готелі "Інтерконтиненталь". Тверська в диму. Пожежні прямують на місце", – повідомляв один із російських пабліків.

Інші ЗМІ РФ запевняли, що горить будівництво поряд із готелем. "Сильна пожежа на Тверській вулиці в Москві. Відео надіслали підписники. Попередньо, горить будівництво поряд з готелем "Інтерконтиненталь". З будівлі валить густий чорний дим", – зазначено у повідомленні.

Пізніше пропагандисти заявили, що пожежу загасили. Тим часом мережу переповнюють вражаючі кадри оповитої димом Москви.

Таке буває раз на 50 років: У Німеччині виникла масштабна повінь (фото)

субота, 18 травень 2024, 14:30

Сильний дощ спричив у німецькій землі Саарланд у п'ятницю затоплення вулиць, підвалів та зсуви ґрунту. Ситуаційний центр в Саарбрюккені – столиці землі – нарахував понад 3000 виїздів на виклики поліцейських і рятувальників. Про це повідомило німецьке в...

"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

субота, 18 травень 2024, 13:42

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України. Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не стала...