У центрі Варшави вбили трьох українців

Неподалік середмістя Варшави у закинутій будівлі знайшли тіла чотирьох чоловіків - жертв убивства. Серед них було троє українців і один громадянин Польщі. Про це повідомляє "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Перші два тіла поліцейські виявили ще в неділю, а інші два – напередодні. Поки що не можна сказати, коли саме стався злочин: на момент виявлення ці тіла знаходились у різному ступені розкладання. "Вони там пролежали кілька місяців", – заявив речник варшавської поліції Роберт Шумята.

Підозрюваних у вбивстві вже затримали: серед них є як чоловіки, так і жінки. Шестеро підозрюваних є українцями, а один з них – громадянин Польщі. Зараз на місці злочину працюють правоохоронці, продовжується обстеження будівлі та пошук можливих інших жертв.

Повідомляється, що і жертви, і підозрювані – безпритульні. На думку поліцейських, всі вони мешкали у покинутому будинку і в якийсь момент між ними виник конфлікт. Вже у четвер затриманим повинні висунути звинувачення.

Нові правила: У ДПСУ пояснили, що зміниться для чоловіків при перетині кордону з 18 травня

четвер, 16 травень 2024, 16:24

З набуттям чинності закону про вдосконалення мобілізації для окремих категорій українських громадян під час перетину кордону буде обов’язковим наявність військово-облікових документів. Джерело: речник Держприкордонслужби полковник Андрій Демченко в ком...

Ситуація складна: Нинішні обмеження постачання електрики можуть тривати до серпня, - Бойко

четвер, 16 травень 2024, 15:52

Відключення споживачів, що розпочалися із 14 травня, можуть тривати до серпня-вересня. Взимку дефіцит в енергосистемі буде навіть за високих температур. Таку думку висловив радник прем'єр-міністра України, член наглядової ради НЕК "Укренерго" Юрій Бойк...