У Великій Британії в небі побачили НЛО та злякалися кінця світу: Що насправді сталося

В Великій Британії зафіксували невідомий об’єкт в небі. Йдеться про те, що це може бути НЛО. Проте деякі користувачі соцмереж вважають, що це може бути знаком про кінець світу. Про це пише видання Mirror, передають Патріоти України.

Як зазначається, в Мережу потрапили кадри, на яких видно довгу хмару над дахами будинків із повторюваними блискавками в ній. Свідки кажуть, що якоїсь миті із хмари раптово вилетів невідомий об’єкт. Багато хто припустив, що це може бути НЛО.

“Шторму не було чути, і ми також помітили зовнішні дивні аномалії в небі. Об'єкт, який ви бачите, має бути твердим, тому що блискавка не робить його прозорим, як хмари”, – сказав свідок подій, відомий як RavenWolf.

Проте швидше за все, це були не прибульці, а літак Метеорологічного бюро, що досліджує незвичайні погодні явища. Саме явище, яке очевидці бачили у небі, часто називають внутрішньохмарною блискавкою. Тобто коли блискавка повністю залишається всередині хмари. Той самий інцидент був також помічений у деяких частинах Вест-Мідлендса, Уельсу та Південного Заходу.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...