У власному будинку в Маямі: Помер засновник легендарного гурту "Boney M"

Засновник легендарного диско-гурту "Boney M" Франк Фаріан пішов з життя. Про це повідомило видання ВВС, посилаючись на слова рідних чоловіка, передають Патріоти України.

Що стало причиною смерті - поки невідомо. Музикант помер у своєму будинку в Маямі. Останнім часом, за словами родичів Франка, він був слабким. Відомо, що 2 роки тому йому замінили серцевий клапан. Це негативно позначилося на здоров'ї Фаріана. Невдовзі він пересів в інвалідний візок та був змушений використовувати дихальний апарат.

Що відомо про Франка Фаріана

Франк Фаріан народився у 1941 році у Кірні, на південному заході Німеччини. Здобув освіту шеф-кухаря, а також займався музикою. Спочатку був співаком, а потім вирішив стати продюсером.

Його найвідоміша продюсерська робота - це гурт "Boney M", який він заснував у 1976 році. Згодом колектив увійшов до Книги рекордів Гіннесса, як колектив, який реалізував найбільшу кількість синглів у Великій Британії.

Франк є автором таких світових хітів колективу, як "Daddy Cool", "Ma Baker", "Rivers of Babylon" та інших. Фаріан також заснував дует "Milli Vanilli" та працював з такими музикантами, як Міт Лоуф та Стіві Вандер, а також був долучений до створення треку "Eruption" гурту "Van Halen".

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...