Убив товариша по чарці в прямому ефірі: Що відомо про "блогера", який напав на ветерана АТО на Житомирщині (відео)

Розправитися із "митцем" мріють не тільки побратими військового, але й колишні зеки.

В інтернеті широко розійшлося відео, на якому відеоблогер розповідає, що росіяни проти України не воюють, і б'є АТОшника за те, що той з ним не погоджується, передають Патріоти України.

Поки поліція не може встановити ні місто, в якому все відбулося, ні особистість потерпілого. У той же час ветерани АТО вже з'ясували, хто цей блогер, і в соцмережах багато вже домовляються приїхати до нього для проведення «виховної роботи». Розправитися з ним обіцяють і блатні - нібито за те, що той убив, обпоївши глодом, колишнього зека.

Користувачі соцмереж встановили, що бив - екс-в'язень, а нині дрібний бізнесмен Артур С. з Бердичева на прізвисько Квадрат (він же Турик, Малюк). Він веде на YouTube блог «Малюк & Бригада», в якому в основному, обговорює місцеві новини блатного світу і в блатному (або псевдоблатному) стилі спілкується з іншими колишніми засудженими, часто принижуючи їх.
Велика частина його «творчої спадщини» присвячена перепалкам з групою таких же блогерів, які ведуть канал «МОПС БЕТЬ СТРИМ LIVE». Вони звинувачують один одного в різних гріхах і обіцяють зловити і розібратися «по понятіям». Також в ефірах учасники стрімів за гроші, перераховані на їх рахунок, можуть боксувати один з одним, битися шматками сала, сідати на огірок і т. ін. З огляду на кількість переглядів і відображеної онлайн-інформації про «благодійні внески», їх «творчість» приносить непоганий прибуток.
Після побиття ветерана АТО спливло ще одне відео, в якому стверджується: колишнього зека, якого Квадрат в прямому ефірі обпоїв глодом, знайшли мертвим на околиці Вінниці. І блатне співтовариство, якому теж не чужий інтернет, тепер обіцяє розправитися з популярним відеоблогером.

Бачили ролик і житомирські правоохоронці. Спікер главку поліції Житомирської області Алла Ващенко повідомила, що дія відбувається не в Бердичеві і, швидше за все, взагалі в іншому регіоні. Її колегам також поки не вдалося встановити ні місця події, ні особистості потерпілого. А ось хто наносив удари, вже з'ясували. Але він, хоч і зареєстрований в Бердичеві, давно там не проживає, а своє справжнє місце проживання приховує. Що ж стосується відео з іншим чоловіком, то зазначену в ньому інформацію перевірять.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...