​Україна - не Ізраїль: Єврейська держава подолала пандемію і закриває останні відділення для хворих на коронавірус

Зеленському є чого повчитись у мудрих євреїв, адже чемпіоном боротьби з ковідом, як обіцяв, він не став

В Ізраїлі, де влада успішно здійснила масову вакцинацію населення від коронавирусу, закрили останні два лікарняних відділення для пацієнтів з коронавирусною хворобою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ynet News.

За даними видання, відділення в лікарнях закрили у зв'язку з тим, що перестали надходити нові пацієнти - рівень зараження коронавірусом в країні знизився до 0,3%. Видужуючих від Covid-19 перевели в звичайні палати. У свою чергу медичні бригади, які обслуговували пацієнтів з Covid-19, перевели у відділення лікарень, де вони працювали до пандемії.

У разі нового спалаху коронавирусу спеціалізовані відділення для лікування коронавирусної хвороби знову відкриються.

19 квітня в Ізраїлі зафіксували 93 нових випадки коронавирусу при проведенні 24 тисяч тестів.

Нагадаємо, з 18 квітня в Ізраїлі більше не потрібно в обов'язковому порядку носити маски на вулиці. При цьому маски в закритих приміщеннях (магазинах, офісах і т.д.) все ще є обов'язковими.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...