Україна через коронавірус закриває кордони для іноземців

Україна через 48 годин через загрозу коронавірусу на два тижні закриває кордони для іноземних громадян. Про це на брифінгу, в п'ятницю, 13 березня, заявив глава РНБО Олексій Данілов, передають Патріоти України.

"Через 48 годин наша країна закриє кордон для іноземних громадян. Міністерство закордонних справ попередить зараз всі установи, всі країни про те, що кордони України для іноземних громадян на два тижні будуть закриті. Через два тижні, в залежності від того, як буде розвиватися ситуація, ми рішенням Ради національної безпеки і оборони будемо приймати", – повідомив чиновник.

Данілов пояснив, що всі громадяни України мають можливість повернутися в Україну. Але ті, хто приїде з країн, де бушує коронавірус будуть поміщені на карантин.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...