"Україна - понад усе": Маленька патріотка з Одеси прославилася в мережі (відео)

20 лютого в Одесі на Марші єдності в натовпі українців було помічено маленьку дівчинку, яка вигукувала патріотичні гасла та голосно співала гімн країни. Одеситка з такою самовіддачею кричала "Україна – понад усе!", що за нею почали повторювати усі учасники ходи. Відео з дитиною потрапило в мережу і відразу стало вірусним, зібравши тисячі переглядів і захоплених коментарів. Ролик із маленькою патріоткою розмістила одна з учасниць Маршу Анастасія Корота на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Незабаром його поширили місцеві активісти. На відео дівчинка сидить на плечах у дорослого чоловіка. Разом вони йдуть із сотнями інших одеситів Приморським бульваром. Дитина заводить натовп гаслами й, очевидно, дуже цьому радіє. Як пізніше з'ясувала журналістка Олена Балаба, на плечах малу ніс дядько, оскільки батьку довелося терміново від'їхати по роботі.

"Соцмережі "порвало" відео маленької дівчинки, яка кричала "Слава Україні" і співала гімн найголосніше і тим самим заводила натовп. Це краще за нашу державну пропаганду та "інформаційну політику", люди. Просто думайте – якими ростуть наші діти. І робіть усе, щоб вони були щирими і справжніми. Бо брехня вбиває, а правда – перемагає", – написала журналістка під публікацією у своєму профілі.

Також роликом на своїй сторінці у Facebook поділився популярний паблік "Єдність". Там його менше ніж за добу переглянуло близько 700 тисяч інтернет-користувачів. Його оцінили лайком 14 тисяч людей, а коментарі залишило понад 600 фоловерів. Відео продовжують ділитися глядачі по всій Україні.

"Дякую батькам за виховання", "Дуже зворушливо! Молодчинка", "Устами дитини твориться історія", "Маленька україночка, від тебе такий позитив!", "Сльози навертаються", "Ця маленька дівчинка – приклад для всіх нас", – писали коментатори.

Коментарі під відео з маленькою учасницею Маршу єдності в Одесі
Коментарі під відео з маленькою учасницею Маршу єдності в Одесі

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...