Україна втрачає героїв: На фронті помер український воїн, названо причину трагедії (фото)

На Донбасі в зоні проведення ООС помер військовий ЗСУ, старший солдат Володимир Рибачук з 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Боєць не дожив 20 днів до свого 43-го дня народження. Про це 7 липня передали в прес-службі Вінницької ОДА, передають Патріоти України.

Зазначається, що трагедія сталася ще 5 липня. Уродженець села Білий Камінь Гайсинського району Вінницької області підписав контракт із ЗСУ та вирушив на військову службу 15 вересня 2016 року. Володимир Миколайович після початку російської військової інтервенції безпосередньо брав участь у захисті України від окупантів на Донбасі.

В облдержадміністрації повідомили, що причина смерті бійця встановлюється. Водночас за інформацією голови Вінницької облради В'ячеслава Соколова, попередньо - це були проблеми з серцем, що призвело до летального результату.

"Старший солдат Володимир Рибачук - служив у 9-му окремому мотопіхотному батальйоні м.Кодима 59 окремої мотопіхотної бригади. Помер на місці несення служби в зоні проведення ООС, попередня причина смерті - проблеми з серцем", - написав він у Facebook. Прощання з воїном заплановано на 8 липня на сільському кладовищі рідного Білого Каменю. "Схиляємо голови в скорботі. Вічна пам'ять", - пише голова облради.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...