Україна втратила сина: У бою з окупантами загинув один з найкращих льотчиків України (фото)

У бою з російськими окупантами 7 травня 2022 року загинув один з найкращих льотчиків України, колишній командир 10-ї Сакської бригади морської авіації ВМСУ полковник Ігор Бедзай. Про це повідомляє видання "Думська". Також цю інформацію підтверджує директор фонду "Повернись живим" Тарас Чмут, передають Патріоти України.

Беззай - уродженець Миколаєва, про якого ще за життя ходили легенди, його називали прикладом відданості військовому обов'язку.

Нагадаємо, у 2014 році, після окупації Криму, 10-та бригада морської авіації стала єдиним підрозділом Збройних сил, який зумів вивести з анексованого півострова свою бойову техніку. Операція проводилася під керівництвом Бедзая.

Як зазначає Тарас Чмут, фактично завдяки лідерству Ігоря Бедзая ми зберегли морську авіацію. Він розповів, що льотчик загинув під час виконання бойового завдання у складі екіпажу морського вертольота Мі-14 від ракети російського винищувача. "Загинув у небі, яке любив і захищав", - пише Чмут.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...