Україна втратила сина: З'явилося фото бійця ЗСУ, якого ворог підло вбив на Донбасі

15 липня в результаті отриманих поранень під Авдіївкою Донецької області загинув військовослужбовець механізованого батальйону старший солдат Дмитро Лісовол, повідомляють Патріоти України.

"Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким загиблого військовослужбовця. Світла пам'ять воїну! Вічна пам'ять всім, хто віддав життя в боротьбі за Україну!"- йдеться в повідомленні штабу ООС.

В прес-службі 92-го механізованого батальйону відзначають, що у загиблого 32-річного військового залишилися син і дочка.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...