"Україно, ви переможете!": Західні журналісти та глядачі у захваті від виступу Go_A (відео)

Група Go_A, яка представила Україну на "Євробаченні - 2021", привела в захват британських журналістів BBC. На своїй офіційній сторінці в Twitter іноземні оглядачі конкурсу назвали українську групу однією з кращих на пісенному конкурсі, повідомляють Патріоти України.

"Мене не хвилює, що говорять, це високе мистецтво", - пише журналіст BBC в Twitter.

Судячи з коментарів, європейська публіка в захваті від пісні "Шум", яку група Go_A повністю виконала українською мовою. "Україно, дорога, у мене не вистачає слів, я не можу описати свої емоції після цього чудового виступу", - пише глядач конкурсу.

"Мені подобається, як Україна заспівала. Вона ніби сказала: "Та ну, давай влаштуємо техновечірку в лісі". Це було дуже круто", - додав інший.

"Україно, у Вас буде перемога! Гарний виступ, не знаю, про що пісня, але вона змусила мене багато посміхатися", - коментує користувач Мережі з Німеччини.

"Відмінна пісня, якщо ти не можеш танцювати під неї, ти, мабуть, мертвий. Це кращий танцювальний хіт цього року!" - додав глядач з Великобританії.

Перші 10 фіналістів "Євробачення-2021" за підсумками першого півфіналу виглядають так:

1. Норвегія

2. Ізраїль

3. Росія

4. Азербайджан

5. Мальта

6. Литва

7. Кіпр

8. Швеція

9. Бельгія

10. Україна

У той час як Go_A співали свою запальну композицію "Шум", журналісти у прес-центрі схопилися зі своїх місць і стали рухатися в ритм української пісні. Відповідні кадри з'явилися на YouTube.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...