Українські "Бонні і Клайд": У мережі показали фото пари злодіїв, які "працювали" разом у Києві

Зловмисниця потрапила на камеру в супермаркеті безпосередньо перед тим, як викрасти черговий велосипед.

Велосипед, який вкрала "солодка парочка". Фото: Фейсбук.

Правоохоронці в Києві затримали подружню пару викрадачів велосипедів, яких в пресі назвали українськими "Бонні і Клайдом". Про це повідомляє спільнота "Київ оперативний" на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За їх місцем проживання було знайдено два крадених велосипеда і кусачки, якими вони користувалися для викрадення. "Правоохоронці карного розшуку Голосіївського управління поліції на гарячому затримали подружжя, яке прийшло збувати викрадений велосипед. Ця пара спеціалізувалася на аналогічних крадіжках. Під час невідкладного обшуку помешкання, де проживали "Боні та Клайд", було виявлено та вилучено знаряддя скоєння злочинів. Також було знайдено ще два велосипеда", - пишуть автори публікації.

Раніше зловмисниця потрапила на камеру в супермаркеті безпосередньо перед тим, як викрасти черговий велосипед. Перед викраденням вона зрізала кусачками металевий трос, яким велосипед був прикріплений до огорожі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...