Український боксер Тарас Шелестюк нокаутом здобув 19-ту перемогу в професійній кар'єрі (відео)

У ніч на неділю, 17 жовтня, в мексиканському Канкуні пройшов вечір боксу, в рамках якого непереможний українець Тарас Шелестюк (19 перемог, 11 з них — нокаутом) зустрічався з мексиканцем Рікардо Саласом (16 перемог, 11 з них — нокаутом, 3 поразки), зазначають Патріоти України.

Незважаючи на підтримку публіки місцевого спортсмена, наш співвітчизник домінував на ринзі протягом усього поєдинку й у 10-му раунді, обрушивши на суперника град ударів, змусив рефері зупинити поєдинок, оскільки Салас уже ледве стояв на ногах.

Додамо, що цей бій став для Шелестюка, який підписав контракт із промоутерською компанією Probellum, першим за майже два роки. Востаннє уродженець Макіївки, який проживає в Лос-Анджелесі, виходив у ринг у січні 2020-го, коли в американському Шрівпорті (штат Луїзіана) одноголосним рішенням суддів переміг аргентинця Луїса Альберто Верона.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...