Український гросмейстер із Одеси, який зіграв за РФ, "загримів" до бази "Миротворця"

Станіслав Богданович написав на своїй сторінці в Facebook, що йому заплатили за гру.

Станіслав Богданович. Фото: Факти.

Одеського гросмейстера Станіслава Богдановича, чемпіона України зі швидких шахів 2013 року, який зіграв в інтернет матчі Україна - Росія за російську команду, внесли з «Чистилище» «Миротворця», передають Патріоти України.

За інформацією сайту, він внесений за те, що є «учасником пропагандистських антиукраїнських акцій Росії (країна-агресор)», за «маніпулювання суспільно значущою інформацією, заперечення російської агресії».
«Миротворець» звернувся до правоохоронних органів розглядати дану публікацію на сайті як заяву «про вчинення Богдановичем усвідомлених дій проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень».

Нагадаємо, шахіст написав на своїй сторінці в Facebook, що йому заплатили за гру. А також те, що він зараз знаходиться в Росії, тому було б негарно виступати проти тих, хто так радо його приймає. Війну Росії проти України Богданович назвав «междоусобицей» і вважає, що «якби кожен з нас всього по одному разу зіграв за Росію, конфлікт вже був би вичерпаний». Пізніше пост був видалений зі сторінки Богдановича.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...