Український студент створив медичний стартап, котрий може рятувати щороку десятки мільйонів життів по всьому світу (відео)

Хлопець разом з однодумцями продовжує вдосконалювати свою розробку

Максим Лебединський розробив додаток, який за допомогою фітнес-браслета дозволяє прогнозувати інфаркт. Нейронна мережа виявляє хворобу з точністю до 60%, повідомляють Патріоти України з посиланням на медіаресурс ШОТАМ.

Студент Донецького університету Максим Лебединський перебрався з окупованої домівки до Покровська, де почав навчати нейромережу знаходити захворювання за життєвими показниками. У випадку, якщо нейромережа побачить схожі на інфаркт показники у користувача, вона починає негайно попереджувати. В команді студента вже шестеро розробників та дизайнерів. Сам додаток вже пройшов перші випробування на хворих у Покровську.

Є медична вибірка, яку поширюють різні університети в інтернеті. Я беру цю інформацію, пропускаю через нейронну мережу, і вона сама навчається. Мережа бачить, що приблизно з такими даними може виникнути певна хвороба. Поки що точність додатку приблизно 60,7%. Іноді програма помиляється, але чим більше даних ми отримаємо, тим вона буде точніше, – розповідає Максим.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...