Спочатку закидали яйцями: Українці провчили італійця, який вивісив російський прапор у себе на балконі (відео)

В Італії молодь з України, яка гуляла містом, помітила російський прапор на балконі одного з будинків. Молоді люди вирішили розшукати власника та змусити його прибрати триколор країни-агресорки. Відео про це виклав користувач TikTok pasha_stafff, передають Патріоти України.

Дівчина на відео розповіла, що разом із друзями гуляла вечірнім Римом і раптом помітила на балконі одного будинку прапор Росії. Побачене роздратувало молодих людей, тож вони вирішили поговорити з власником.

"Ми знайшли будинок, на який вивісили російський прапор. Ми спочатку закидали його яйцями, а потім знайшли на домофоні російське ім'я, подзвонили і попросили зняти прапор. На що вони відповіли: ми вам відкриваємо двері, заходьте і знімайте", - розповіла дівчина.

Виявилося, що прапор вивісили не росіяни, а місцевий італієць, який винаймає тут житло. Він відкрив двері у Z-футболці і заходився розповідати про "8-річне бомбардування мирного Донбасу".

Після бесіди з українцями італієць таки зняв триколор.


Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...