Українцям озвучили план працевлаштування 500 тисяч осіб: Де пропонують вакансії

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про урядову програму зі створення 500 тисяч робочих місць, яка буде презентована під час засідання Кабінету міністрів. Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді, передають Патріоти України.

"500 тис. робочих місць, сьогодні ця програма буде представлена міністром економіки в уряді. Є чітке розуміння, в яких областях ми будемо створювати ці 500 тис. робочих місць. Є відповідна програма, в якій чітко по галузях розкладено, де ми будемо створювати робочі місця. На сьогодні ми бачимо, що у нас вже майже 500 тис. зареєстрованих безробітних", - заявив Шмигаль.

Він зазначив, що ці робочі місця не будуть створені за один день. "Частина з них уже створена і створюється, частина буде створена через тиждень, частина - через місяць, але завдання наше на виході з карантину і при переході адаптивному забезпечити всіх зареєстрованих безробітних роботою. Це ми перед собою ставимо і реалізуємо", - підсумував прем'єр- міністр.

Шмигаль, також назвав сфери, в яких з'являться нові робочі місця: 154 тис - дорожнє будівництво, 150 тисяч - сфера благоустрій, 85 тисяч - сільське господарство, 12 тисяч - в ДСНС, 2,5 тисячі - в лісовому господарстві.

"Під кожну програму у нас є конкретний відповідальний, це не просто план на папері", - заявив глава уряду.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...