Україну охоплять "блукаючі" грозові дощі: Синоптики розповіли, де чекати негоди

Погода в Україні принесе тепло і грозові опади в останні дні червня. Дощі будуть переміщатися по території країни, але температура очікується високою - без екстремальних значень, але буде спекотно. Що буде з погодою в Україні в останні дні червня - читайте нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.

Так, за даними Українського гідрометцентру, 29-30 червня будуть дуже теплими, місцями жаркими, а атмосферний фронт з дощами і грозами буде переміщатися по країні.

29 червня температура по країні коливатиметься в значеннях від +25 до +31 градуса, вночі буде прохолодніше на західній частині (+12+15, на Закарпатті +15+17), а на інших територіях нічна температура +16+20.

Дощі та грози у вівторок очікуються на Лівобережній Україні, а також у Житомирській, Закарпатській та Чернівецькій областях. На решті території - ймовірність опадів - низька. У Києві 29 червня ймовірна гроза, температура вдень +26+28, вночі +17+19.

У вівторок, 30 червня, стане трохи спекотніше - від +26 до +32 градусів, а грозовий фронт переміститься на захід, зачепивши Вінницьку, Одеську та Миколаївську області. Вночі очікується +14+19 градусів. У Києві у вівторок опади малоймовірні, а температура повітря підвищиться до +27+29 градусів вдень і +16+18 вночі.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...