Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

Вночі місцями очікується невеликий дощ, вдень – помірні дощі, а подекуди з грозою. Водночас у більшості західних, а вдень і в південних областях істотних опадів не прогнозується.

У Карпатському регіоні дороги місцями вкриє ожеледиця. Уночі та вранці у західних, Житомирській та південних областях спостерігатиметься туман.

Вітер очікується змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

Температура в країні вночі становитиме 3-8° тепла, вдень – 10-15° вище нуля. У західних областях вночі стовпчики термометра вкажуть від 4° тепла до 1° морозу (у Карпатах – 2-7° морозу), а вдень прогріється до 7-12° тепла.

У Києві та області також буде хмарно з проясненнями. Уночі місцями піде невеликий дощ, удень – помірний дощ, подекуди по області з грозою.

Вітер очікується змінних напрямків зі швидкістю 3-5 м/с.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...