Унікальний випадок: Житомирські десантники під Харковом збили з ПТРК два ворожі вертольоти (відео)

У Харківській області стався унікальний випадок знищення гелікоптерів РФ. Відзначилися житомирські десантники. Про це повідомляє Командування десантно-штурмових військ ЗСУ, передають Патріоти України.

Вчора за підтвердженнями даними у Харкоівській області військовослужбовцями 95-ї окремої десантно-штурмової бригада ЗСУ було збито два транспортно-бойових вертольоти Мі-8 ЗС РФ.

"Вертольоти були знищені в районі Харківщини розрахунком вітчизняного переносного противотанкового ракетного комплексу “Корсар”. Це по суті перший випадок, коли з ПТРК успішно знищено повітряну ціль. Після ураження ракетою, некерований повітряний противник завалившись набік при падінні зіштовхнувся з летівшим позаду своїм же гвинтокрилом", - йдеться в повідомленні.

Свої слова десантники підкріпили відео, де видно, як палають вертольоти противника після "успішного" приземлення. "Ми пишаємося майстерністю, військовим успіхом та професіоналізмом наших десантників", - додали в Командуванні ДШВ.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно