Усе не так, як ми думали? Колишня дружина Меладзе-старшого розповіла про його стосунки з Вірою Брежнєвою

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Віра Брежнєва не змогла залишатися осторонь і поїхала волонтерити, допомагати біженцям, які виїхали з-під обстрілів. Незадовго після цього в мережі почали розпускати інформацію про те, що вона нібито розлучилася з Костянтином Меладзе на грунті його політичних поглядів. Деякі говорили, що композитор нібито повернувся до своєї колишньої дружини Яни Сум, передають Патріоти України.

У коментарі росЗМІ Яна зазначила, що дійсно бачилася зі своїм екс-чоловіком в Італії, проте зустріч тривала не більше 15 хвилин - вона забирала у Костянтина свою дочку Лію. За словами жінки, зараз у Віри і Костянтина все в порядку.

"Я давно не в Італії. Там у Кості гостювала наша молодша дочка, і я приїжджала, тільки щоб забрати Лієчку. Бачилися ми буквально 15 хвилин в аеропорту. Костя був один, без Віри. Знаєте, я не лізу в чуже особисте життя і навіть з дітьми це не обговорюю. Я не знаю, як там у них було раніше, як стало зараз. Але за моїми спостереженнями, все у них в сім'ї в порядку", - прокоментувала екс-дружина Костянтина Меладзе, з якою він розлучився в 2013 році.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...