Уся родина в шоці: Племінник викрав із могили кістки свого дядька

Чоловік у В'єтнамі вчинив шокуючий вчинок, викравши з могили череп і кістки свого дядька. Про це повідомляє SCMP, передають Патріоти України.

Він намагався вимагати 5 мільярдів в'єтнамських донгів (203 000 доларів США) у сім'ї покійного, щоб сплатити свої борги за азартні ігри. 9 вересня 37-річний Луу Тхань Нам з провінції Тхань Хоа лопатою викопав 20-сантиметрову яму в могилі свого дядька. Він витягнув деякі його рештки і сховав їх у сусідній купі сміття.

Загиблий був батьком двоюрідного брата Нама, Луу Тхань Хой, і помер чотири роки тому. Наступного дня Нам надіслав дружині Хоя з анонімного номера телефону текстове повідомлення з погрозами, вимагаючи заплатити за повернення кісток і попереджаючи, що якщо вони звернуться до поліції, то ніколи не зможуть повернути рештки.

Стривожені повідомленням, рідні перевірили могилу і виявили дірку в кришці труни. Вони негайно повідомили до поліції. Після розслідування було встановлено особу злочинця, який зізнався у скоєнні злочину і назвав своїм мотивом величезні борги в азартних іграх.

Поліція знайшла викрадені кістки і повернула їх родині Хой. У в'єтнамській традиції розриття могили вважається вкрай неповажним, оскільки вважається, що це спричиняє неспокій у душі померлого, що може вплинути на живих.

У відповідь на інцидент Хой перепоховав рештки батька згідно з місцевими звичаями, сподіваючись відновити спокій душі. 12 вересня Нам був заарештований за осквернення могил і вимагання, конкретні покарання ще не розголошуються. У В'єтнамі покарання за осквернення могил може становити до семи років ув'язнення, а засудженим за вимагання може загрожувати до 20 років ув'язнення, залежно від суми.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...