Уже не перший напад: У Дніпрі собака покусав обличчя маленької дівчинки (фото)

У Дніпрі в селищі Краснопілля 1 вересня посеред дитячого майданчика бездомний собака напав на маленьку дівчинку. Тварина вкусила дитину за обличчя, коли та гралася з подругою, сидячи на покривалі. Про це стало відомо в Facebook-спільноті "Краснопілля. Ренесанс", передають Патріоти України.

Дитину разом із матір'ю відвезли в кареті швидкої допомоги до лікарні. Дівчинці обробили рану й наклали пов'язку. Постраждалу очікує тривале й вартісне лікування. Ба більше, є ризик, що на її обличчі на все життя залишаться глибокі шрами.

У коментарях під публікацією місцеві жителі відзначили, що цей собака давно тероризує весь район. Торік він відірвав вухо хлопчикові. Неодноразово нападу піддавалися й дорослі люди. За словами постраждалих, тварина атакує без провокації з боку людини.

"Цей же собака вкусив за обличчя мого сина минулого літа. Відірвав вухо. Теж шили нас. Дитина досі боїться собак, обходить їх стороною". "Всі чудово знають цього собаку. Він кусав багато разів і дорослих. Сусідці ноги шили". "Він кусав двічі мого батька, вдруге підбіг взагалі несподівано, його ніхто не чіпав, ненормальне створіння".

Зі слів містянки Віти Масенко, раніше потерпілі зверталися з цього питання до поліції, проте правоохоронці досі не вжили жодних заходів. З того часу кількість жертв агресивної тварини збільшилася в рази. На захист пса стали і зоозахисники, не дозволивши його приспати.

"Я вам навіть більше скажу, заява з приводу цього собаки лежить у поліції. Але ніхто не хоче далі просувати. Їм не цікаво. А те, що ця с*ка покусала вже купу людей, то нічого. Ми порушували питання в чаті, щоб його приспати, так зоозахисники відразу закидали нас статтями КК. Виходить, що ми дітей на повідку повинні вигулювати, а ці собаки нехай живуть на дитячому майданчику",поділилася містянка.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...